Gratis levering for ordre over 250 dkk
30 dages returret med pengene tilbage
0
Fortsætte med at handle
I alt 0 kr

Levering

Ordrer bliver typisk afsendt indenfor 1-2 hverdage. Det tager tid at producere høj kvalitets indgraveringer på vores hundetegn i rustfrit stål og vi vil gerne sikre os, at vi kun sender dig den bedst mulige kvalitet. 

Du kan forvente at din pakke vil ankomme indenfor 5-7 dage fra afsendelse eksklusiv weekender og helligdage. 

Returnering

Vi håber, at du elsker dit køb, men vi har forståelse for, at ting ikke altid går, som man havde planlagt. Hvis du af en eller anden årsag ikke er helt tilfreds med en vare, kan du returnere den til os, så den kan blive ombyttet eller du kan få pengene tilbage eksklusiv leveringsomkostninger. Returnerede varer skal leveres til os inden for 30 dage efter, at du har modtaget varen/varerne. [F.eks. hvis du har modtaget din vare d. 1. i måneden, skal den være leveret tilbage til os senest d. 30. samme måned]. Returneringer leveret retur efter 30 til 60 dage vil udelukkende kunne modtage tilgodebevis. Vi accepterer ikke returneringer foretaget mere end 60 dage efter den oprindelige leveringsdato.

Omkostninger for levering af returnerede varer påfalder køberen. Returnerede varer skal tilbageleveres ubrugte, i original emballage og i den stand de blev modtaget i, ellers vil de muligvis ikke være berettiget til refusion eller kan blive underlagt et gebyr. Vi er ikke ansvarlige for varer som bliver beskadigede eller forsvinder under returneringen, derfor anbefaler vi en forsikret og sporbar leveringsservice. Vi er ikke i stand til at give refusion uden en kvittering på varen/varerne eller bevis for modtaget returlevering.

For at returnere en vare bedes du sende os en e-mail på contact@hundenavneskilt.dk for at anmode om at returnere. Inkluder venligst ordrenummeret og hvilke varer du ønsker at returnere.

Refundering

Du kan forvente at modtage din refundering indenfor fire uger efter du har afsendt din vare tilbage til os. I mange tilfælde vil du modtage din refusion før, men vi estimerer fire uger baseret på disse faktorer:

- Den nødvendige til for levering af returneret vare (op til 14 dage)

- Produktinspektion på vores returneringsanlæg (op til 5 hverdage)

- Behandling fra din bank/finasielle institution (op til 5 hverdage)

Vi udbetaler refusionen tilbage via samme metode som blev brugt under købet.